Print this page

Школа екскурсоводів

Ще одна цікава й корисна ініціатива Ради музею -  Школа екскурсоводів .

Цей проект для студентів коледжу був започаткований ще у 2000 році.         

Під час занять у Школі слухачі набувають нових знань і навичок, мають можливість побувати в інших музеях краю, стають учасниками цікавих екскурсій. Є домовленості з музеями про короткі майстер-класи перед проведенням оглядових екскурсій. Передбачається, що кожен учень школи після закінчення навчання вмітиме писати контрольний текст та створювати власні екскурсії.

Заняття Школи розраховані на 10 місяців. На лекції запрошуються викладачі історії, української мови, та інші особи,  які вміють володіти увагою аудиторії та навчатимуть цього студентів. Вони діляться  секретами, як тримати увагу аудиторії, викладати свої думки чітко і з гумором.

До навчання запрошуються  всі, кому цікава історія України та Борщівського агротехнічного фахового коледжу зокрема, та хто прагне поділитися нею зі слухачами, хто хоче навчитися якісно доносити інформацію, віднаходити її з різних джерел та правильно розраховувати маршрути екскурсій.

Найбільш наполегливі здобувають нові знання, заводять корисні знайомства, отримують інформацію з історії тощо.

Після закінченню  Школи слухачам вручають  свідоцтва про те, що вони прослухали курс з основ екскурсійної справи та можуть проводити  волонтерські екскурсії територією коледжу.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…