Items filtered by date: Tuesday, 07 December 2021

Зима – це пора року, яка дуже багата на свята. І серед розмаїття святкових днів зустрічаємо свято дівочої долі - день святої Катерини. Напередодні 7 грудня, у музеї історії України Борщівського агротехнічного фахового коледжу, студентки відділеня "Агрономія" зібралися погомоніти та почаклувати. Відклали подалі сучасні гаджети і із задоволенням одягнули вишиті сорочки та хустки, а художній керівник БАТФК Ольга Костюк розказала про усі хитрощі бабусиних ворожінь. Дівчата приємно пораділи за подружок, які нарахували на долоні парну кількість зернин, пофантазували над восковим малюнком у воді та поворожили на заможне, щасливе майбутнє. Також, за ініціативи завідувачки музею Оксани Вовк, усі присутні долучилися до флешмобу #фотозукраїнськоюхусткою, #українська_хустка до Дня української хустки. Студентки коледжу охоче підтримали флешмоб, милувалися біля дзеркала, робили селфі, адже це дійсно гарно, коли розписна хустина огортає, підкреслює дівочу вроду. Чудово, що нові традиції пробуджують давні, забуті та знецінені цінності. Любіть Україну!
Published in Всі новини
6 грудня 1991 р. Верховна Рада України прийняла Закони "Про оборону України" і "Про Збройні Сили України". Рівно через два роки - 6 грудня 1993 р. - ВР призначила дату для відзначення Дня Збройних Сил України. Вона була приурочена до дня прийняття закону "Про Збройні Сили України". Тому саме дата 6 грудня увійшла в історію сучасної Української держави як професійне свято української армії.
Дoрoгі захисники Вітчизни!
Вітаємо Вас із Днем Збрoйних Сил України.
На наших військoвих пoкладена священна місія - бoрoнити рідну землю, забезпечувати мирне життя свoгo нарoду. Істoрія Українськoї держави, і її Збрoйних Сил свідчить прo те, щo вoни з честю викoнують її. А нарoд відпoвідає на це любoв’ю та пoшанoю.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…