Items filtered by date: Wednesday, 08 December 2021

Відкрите заняття з навчальної дисципліни: "Історія:Україна і світ" в групі першого курсу відділення "Агроінженерія". На лекції "Проголошення Західноукраїнської Народної Республіки" студенти аналізували причини Листопадового зриву, історичне значення утворення ЗУНР; розкрили виклики та наслідки підписання Акту Злуки ЗУНР та УНР, засвоїли матеріал необхідний для складання ДПА у формі ЗНО з історії України. Використовуючи різні методи ("навчаючи вчуся", ланцюжок подій, аналіз фото- та відеоматеріалів, історичних документів), викладачка Оксана Кобилянська досягнула поставленої мети заняття. Колеги: в.о.директора Ігор Блозва, Роман Сарап, Тетяна Стецько, Тетяна Березовська, Андрій Королівський, зробили ґрунтовний аналіз проведеної лекції.

Published in Всі новини
У вівторок 7 грудня 2021 року на стадіоні Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулося військово-патріотичне спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України «Ми козацького роду нащадки». Учасниками стали студенти перших курсів.
У програмі свята були такі конкурси: переправа, бій півнів, бої лантухами, повзунець, у кого сильніша рука,перетягування линви та змагання з армспорту.
З вітальним словом та найщирішими побажаннями до студентів звернувся виконуючий обов’язки директора Борщівського агротехнічного фахового коледжу Ігор Блозва. В результаті захоплюючої боротьби перемогу святкували студенти гупи К-11. Друге місце посіла команда групи Е-11, а третіми стала команда групи Г-11. Змагання пройшли в цікавій та захоплюючій боротьбі і викликали великий інтерес серед студентів.
Нагородження відбулося одразу після закінчення свята, де команди, які зайняли призові місця, були нагороджені грамотами та солодкими подарунками від в.о. директора БАТФК І.Й. Блозви.
Published in Всі новини

Професія, що потрібна селу і народному господарству України і не тільки України є професія тракториста – машиніста сільськогосподарського виробництва. На українському ринку праці активно шукають кваліфікованих трактористів-машиністів. Нині ці робітники на вагу золота. 

Наш навчальний заклад крім підготовки молодших спеціалістів аграрного виробництва проводить навчання слухачів і на здобуття робітничих професій. Зокрема такої необхідної для сільського господарства як тракторист-машиніст.

Високому рівню професійної підготовки сприяє відповідна матеріально-технічна база коледжу, стабільний високопрофесійний педагогічний колектив.

Після закінчення курсів слухачам видається свідоцтво про присвоєння робітничої професії, що дозволяє складати іспит на отримання посвідчення тракториста-машиніста.

7 грудня вже вкотре в нашому навчальному закладі проходив державний кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії «Тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва» категорій «“D1”,  “Е1”. Державна кваліфікаційна комісія, до складу якої входив інспектор ГУ  Держпродспоживслужби в  Тернопільській  області Смільницький М. Р. відмітила у слухачів високий рівень знань з будови та експлуатації екскаваторів і навантажувачів, правил та безпеки дорожнього руху, вміння виконувати земляні і вантажно-розвантажувальні роботи. Всі слухачі отримають  посвідчення тракториста-машиніста.

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…