Items filtered by date: Friday, 17 March 2023

16.03.2023р. в гуртожитку №3 відбулась година спілкування на тему : "Як навчити інших поваги до себе".
Метою заходу було виховувати у студентів ціннісне ставлення до себе і до інших людей, вчити сприймати життєві ситуації.
Розвивати вміння висловлювати свою думку, вислуховувати думку інших, коректно відстоювати свою позицію.
Published in Всі новини
Friday, 17 March 2023 09:37

Зустріч з воїном ЗСУ

Учора мали за честь вітати у гостях нашого колишнього студента, випускника 2005 року, відділення "Агроінженерія", а сьогодні воїна 80 ДШБ Збройних сил України Ярослава БОДНАРУКА. Досвідчений воїн, адже воює з 2014 року, поспілкувався з студентами-першокурсниками, розповів про мужність нашого війська, відповів на запинання та запевнив в нашій Перемозі!
Дякуємо Ярославу за візит! Низький уклін усім воїнам, котрі боронять наш спокій!
Чекаємо на зустріч після Перемоги!
Published in Всі новини
16 березня 2023 року відбулася зустріч із заступником начальника відділу кар’єрного консультування Оленою ТАРАБАН та Ольгою КУЗИК, головним державним інспектором відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності в Тернопільській області.
Під час зустрічі розглядали основні аспекти, щодо підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці шляхом видачі ваучерів та надання соціальних послуг з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державною службою зайнятості, сприяння продуктивній зайнятості молоді, популяризації легалізації зайнятості, особливості працевлаштування, в тому числі неповнолітніх осіб. Оговорили питання подальшої співпраці між закладом освіти, інспекцією з питань праці та центром зайнятості.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…