Items filtered by date: Wednesday, 01 March 2023

22-23 лютого 2023 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбулось засідання екзаменаційно- кваліфікаційної комісії з підсумкової атестації випускників коледжу заочної форми навчання.
Підсумкову атестацію проходили випускники заочного відділення коледжу спеціальності 208 «Агроінженерія». Студенти групи АІ-31 підготували свої дипломні проекти з даної спеціальності та успішно їх захистили перед комісією.
Голова комісії Олександр СЕМЕНОВ, кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції ЗВО «Подільський державний університет» дав високу оцінку якості дипломних продуктів студентів з даної спеціальності,відмітив їх міцні знання, ерудованість, а також акцентував увагу на взаємозв’язку науки з виробничими підрозділами.
Хочеться відзначити студентів Володимира ВЕРТЕПНОГО, Володимира ГРИСА, Василя ПАЛАДІЙЧУКА, Віталія ПЕНЯКА, Михайла ПРОКОПІВА та Олександра ШАПОВАЛОВА, які отримують дипломи фахового молодшого бакалавра з відзнакою.
1 березня студенти даної групи завершують навчання в стінах нашого закладу освіти.
Члени комісії побажали випускникам успіхів у всіх творчих і ділових задумах, щасливої життєвої дороги, мирного неба над головою, великих здобутків на благо рідної України і бажаної для всіх нас Перемоги!
Published in Всі новини
Wednesday, 01 March 2023 12:35

Нові перспективи!

27 лютого завідувач відділення «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» Володимир ГІЛЬТАЙ та викладач даного відділення Максим ГАЛАЙЧУК відвідали ПрАТ "Тернопільгаз" і мали зустріч із першим заступником голови правління даного підприємства, головним інженером Володимиром КАРАВАНСЬКИМ. Під час зустрічі було укладено і підписано договір про можливість проходження виробничої і переддипломної практики студентами спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» в районних управліннях експлуатації газового господарства Тернопільської області на 2023-24 навчальний рік.
Також було обговорено питання щодо виділення спонсорської допомоги підприємством ПрАТ «Тернопільгаз» у вигляді матеріальних цінностей для розширення і оновлення матеріальної бази Борщівського агротехнічного фахового коледжу за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання».
Дякуємо за співпрацю і сподіваємося на подальшу плідну роботу на благо нашої держави.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…