Items filtered by date: Wednesday, 22 March 2023

21 березня відбулося розширене засідання Ради з виховної, спортивно-масової роботи та студентських справ, у якому взяли участь заступник директора з виховної роботи Борщівського агротехнічного фахового коледжу Галина САРАП та практичний психолог закладу освіти Оксана РЕГУШ. Тематика засідання "Превентивне виховання в закладі освіти".

Published in Всі новини

21 березня відбулася зустріч студентів коледжу з Ольгою КУЗИК, головним державним інспектором відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності в Тернопільській області. Вона інформувала молодь про правила належного оформлення трудових відносин, ризики і наслідки незадекларованої праці та трудової експлуатації, зокрема в умовах воєнного стану, популяризації серед молоді легальних трудових відносин. Заступник начальника управління. Начальник відділу кар'єрного консультування Олена ТАРАБАН розповіла про вакантні робочі місця для технічних спеціальностей у концерні «Укроборонпрому» , а також у провідних господарствах студентів спеціальності «Агрономія». За сприяння центру зайнятості можливе відкриття власної справи і фінансової допомоги держави.

Published in Всі новини
Wednesday, 22 March 2023 09:23

Літературна вітальня

Літературна вітальня «Поезія – слово, поезія – пісня, поезія – вільна душа!», що відбулася у бібліотеці Борщівського агротехнічного фахового коледжу, об'єднала усіх шанувальників поетичного слова 21 березня. Запрошений гість - Олекса Терен (Олександр Буй), поет Борщівського краю, у своїх віршах пише про любов до рідної землі, материнської мови, ненависть до ворогів, що зазіхнули на Україну. Розказав студентам про свій творчий шлях і подарував книгозбірні освітнього закладу збірки віршів «Думки на папері», «Думки вголос». Талановиті студентки коледжу Катерина Ткач, група К – 11, Філобок Анна, група А - 21, прочитали присутнім авторську поезію, присвячену Україні. Говорили про поетів нашого краю: Лесю Любарську, Ганну Костів – Гуску, Марію Довгошию, і їх прекрасні шедеври, що лягли на сторінки книжок мрійливими, патріотичними, щемливими, закоханими рядками. Дякуємо Вам за вашу працю – Поета.
Завітайте до бібліотеки коледжу ознайомитися з добіркою віршів поетів рідного краю.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…