Items filtered by date: Friday, 24 March 2023

23 березня 2023 р. на відділенні «Електрична інженерія та маркетинг» зі спеціальності 075 «Маркетинг», в групі К - 31 відбувся захист звітів за результатами проходження технологічної практики.
У присутності комісії студенти представили доповіді, продемонстрували фото та презентації з проведеної роботи.
У процесі захисту комісія надала оцінку кожному студенту, визначила якість опрацювання технологічної практики, виставила оцінки.
Published in Всі новини
23 березня в Борщівському аротехнічному фаховому коледжі відбулись змагання з настільного тенісу в яких прийняли участь 20 студентів. Учасники були поділені на чотири групи. Змагання проходили по коловій системі. Студенти, які посіли перше і друге місця в своїх групах вийшли в фінальну частину змагань, де за олімпійською системою визначили чотирьох кращих, які і розіграли між собою призові місця. Спортсмени продемонстрували зрілу спортивну майстерність.
За результатами змагань третє призове місце здобув студент групи Г-31 Іван НИКОЛАЇШИН, друге місце посів студент групи К-21 Максим ЧЕРНЕГА, а переможцем став студент групи Г-21 Вадим МАМУНЬКО. Призери нагороджені грамотами та солодощами. В.о. директора БАТФК Ігор БЛОЗВА звернувся до учасників змагань та привітав переможців.
Рада колективу фізичної культури і спорту дякує всім учасникам змагань за проявлений спортивний дух і бажання до перемоги.
Published in Всі новини
Friday, 24 March 2023 09:36

Практичні заняття

За сприяння Борщівського управління експлуатації газового господарства та його керівника Ярослава Верхоли 22 березня студенти спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» Борщівського агротехнічного фахового коледжу, мали змогу бути присутніми на проведенні ремонтних робіт та реконструкції сталевого газопроводу у селі Висічка Чортківського району.
Головним інженером Сергієм Луцьким та викладачами відділення ознайомлено студентів з сучасними технологіями відновлення підземних комунікацій, способом протяжки нового поліетиленового трубопроводу в існуючий сталевий трубопровід, який був пошкоджений корозією металу за наявності високого рівня ґрунтових вод. Також спеціалістами управління було проведено заміну побутових газових лічильників на сучасні шафові вузли обліку, лічильники, обладнані термокорекцією, для виправлення показників залежно від температури. Це дає можливість встановити їх ззовні будівлі, і не тільки покращує естетичність приміщення, а й спрощує їх подальшу експлуатацію.
Студенти проявили зацікавленість у проведенні таких спільних заходів, оскільки вони мали змогу оцінити і побачити, закріпити на практиці отримані знання в закладі освіти, ознайомились із проведенням земляних робіт, заміни газових вводів до будівлі та зварювальних робіт.
Адміністрація Борщівського агротехнічного фахового коледжу висловлює щиру вдячність Борщівське Уегг та ПрАТ "Тернопільгаз" за співпрацю та допомогу для розвитку матеріально-технічної бази спеціальності за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання».
Published in Всі новини

Згідно графіка засідань обласних методичних об'єднань закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області 23 березня 2023 року відбувся онлайн - семінар методичного об'єднання бібліотечних працівників на тему "Пріоритетні напрямки діяльності бібліотеки ЗФПО в реаліях сучасності". Модератор зустрічі - Борщівський агротехнічний фаховий коледж. З вітальним словом виступили Ігор Блозва, в. о. директора Борщівського агротехнічного фахового коледжу, Ірина Лещик, методист Ради директорів ЗФПО Тернопільської області, Світлана Николишин, голова обласного методичного об'єднання бібліотечних працівників ЗФПО Тернопільської області. "Дієві функції роботи бібліотеки закладу в світлі інтелектуального і культурного розвитку студентської молоді" - тема доповіді завідувачки бібліотеки коледжу Надії Парнети. Актуальними і потрібними були виступи спікерів засідання. Розглядали важливі питання внутрішньої роботи бібліотеки, основні аспекти діяльності бібліотек ЗФПО.

Published in Всі новини
Весна – чарівна пора року, де все пробуджується, проростає та зацвітає. З приходом весни багато турбот у студентів та викладачів спеціальності 201 «Агрономія».
У нашому навчальному закладі з першим теплом розпочались роботи на колекційно-дослідному полі.
Студенти 3 курсу на практичних заняттях з «Плодоовочівництва» провели обрізку та побілку плодового саду, а також виконали міжрядний обробіток овочевих та ягідних культур, засіяли квіткові та овочеві рослини у закритому грунті, щоб отримати розсаду для висадження на колекційні та дослідні ділянки.
У студентів другого курсу розпочалась навчальна практика з «Ботаніки».
Ботаніка - цікава наука про закономірності розвитку, будови і життя рослин, їх роль у природі та житті людини.
Студентами було зроблено перепланування колекційних ділянок для вирощування лікарських культур, проведено догляд за багаторічними рослинами та оновлено однорічники.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…