Items filtered by date: Monday, 15 May 2023

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу у 2022-2023 н.р організувало безоплатне навчання педагогічних працівників  в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”.

Викладачі нашого освітнього закладу активно долучились до навчання і разом із тренерами Академії цифрового розвитку успішно опанували програми курсів, про що свідчать отримані ними сертифікати.

За результатами навчання коледж отримав  статус “Заклад освіти - учасник програми Google for Education”.

Ми вітаємо викладачів із цим чудовим досягненням!

 Переглянути офіційний список закладів-учасників програми GDTfE можна за покликанням.

 

Published in Всі новини
20 березня - 28 квітня цього року у м. Києві проходив Всеукраїнський багатожанровий двотуровий онлайн-конкурс
"Ліга Талантів", у якому взяла участь студентка 2 курсу спеціальності "Маркетинг" Христина СЕНЬКІВ, (викладач Любов ШКАРПІНСЬКА) із літературною композицією " Я нині розмовляла із дощем", номінація -" Оригінальний жанр".
Студентка гідно представила заклад освіти.
Вітаємо Христину із почесним Дипломом лауреата І ступеня, бажаємо натхнення та творчих злетів.
Світ насправді Талановитий, а наші студенти - його Талановита часточка!
Разом - до Перемоги!
Published in Всі новини
У середині травня відзначають Міжнародний день здоров’я рослин – день, коли ми згадуємо про важливість рослин для нашого життя та здоров’я.
Рослини це не лише красиві декоративні елементи нашого оточення, але й важливі частини екосистеми, які забезпечують нам кисень, їжу та метеріали для виробництва.
У цей день на відділення «Агрономіїї. Будівництва та цивільної інженерії» завітала державний фітосанітарний інспектор Управління санітарної безпеки Держпродспоживслужби у Тернопільській області Юрцаба Ольга Степанівна, яка ознайомила студентів із карантинними об’єктами шкідників та хвороб сільськогосподарських рослин.
А також вказала, що сільське господарство є важливою галуззю, що забезпечує нашу продуктивність та економіку. Піклуючись про здоров’я рослин ми піклуємось про власне здоров’я. Адже запобігаючи хворобам рослин ми забезпечуємо стійкість врожаю та збереження якості продукції.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…