Items filtered by date: Tuesday, 16 May 2023

В травні місяці відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області, в рамках якого відбулася студентська науково-практична конференція «Математична скарбниця» (приурочена Дню науки в Україні). Захід проходив в онлайн-форматі. Борщівський агротехнічний фаховий коледж професійно представила Катерина ТКАЧ, студентка групи К-11 спеціальності «Маркетинг». Студентка цікаво та обгрунтовано продемонструвала математичні дослідження в своїй доповіді.
Наукова робота Каті внесена у вісник студентської науково-практичної конференції Тернопільської області.
Пишаємося нашою талановитою студенткою, бажаємо творчих успіхів та наукових звершень в майбутньому!

 

Published in Всі новини
Tuesday, 16 May 2023 09:01

Проведено зустріч

15 травня 2023 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі за сприяння ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» було проведено зустріч з КАЛУЖСЬКИМ Андрієм Володимировичем, інженером групи з експлуатації засобів телеметричного контролю та диспетчеризації. Ним було проведено інструктаж та навчальне заняття в галузі телеметрії. Він ознайомив студентів та викладачів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування систем газопостачання»  із сучасними системами технічного контролю приладів та устаткування обліку газу. У лабораторії на отримання робітничої професії «Слюсар з ремонту та експлуатації газових об'єктів» на робочому місці №6 «Облік споживання газу, монтаж побутових лічильників» було виконано спектр робіт по монтажу, настроюванні та обслуговувані GSM модуля реєстрації даних на базі газового лічильника METRIX. Продемонстровано програмне забезпечення для роботи  з пристроєм, реєстрацію показників, можливість створення денних, тижневих, місячних звітів про використання газу.

Дякуємо ПрАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» за надані матеріальні цінності та надіємось на подальшу злагоджену співпрацю.

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…