Items filtered by date: Thursday, 18 May 2023

Українці вишивають сорочки. Вишивають та одягають з любов’ю і надією. Вишивають та чекають на повернення з фронту і полону найдорожчих. Вишивають в очікуванні Перемоги.
Цього року Всесвітній день вишиванки припав на 18 травня – річницю виходу українських захисників із Азовсталі. З цієї нагоди у Краєзнавчому музеї Борщівського агротехнічного фахового коледжу було організовано фотовиставку «Вірити. Любити. Чекати.», присвячену родинам військовополонених. Світлини створені спільно «Асоціацією захисників Азовсталі» та проєктом «Я тебе… війна». Не забуваймо про своїх! Слава Україні та її героям!
Published in Всі новини

12 травня 2023 року у Палаці студентів Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбувся благодійний мистецький проєкт «За честь, за славу, за свободу рідної землі!», у якому прийняли участь аматорські творчі колективи закладу освіти, викладачі та студенти. В ході дійства, студентським та педагогічним колективами, було зібрано благодійну допомогу, яка буде передана на потреби армії ЗСУ. Захід пройшов на високому рівні, пронизаний щирими, патріотичними словами вдячності воїнам, які боронять нашу землю; словами любові до матерів, чий День ми відзначали цими вихідними; з посмішкою і вірою в прийдешню Перемогу України!

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…