Items filtered by date: Friday, 19 May 2023

17 травня 2023 року відбулося методичне об’єднання викладачів фізики і астрономії закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області у формі онлайн-семінару на тему: “Використання сучасних технологій навчання для формування загальнопредметних та ключових компетентностей в умовах змішаного навчання”. Викладачі ЦК фундаментальних дисциплін Юзва Павло Петрович і Матлак Тарас Степанович взяли участь в даному методичному об’єднанні.
Перед учасниками засідання виступили методист Ради директорів Лещик Ірина Богданівна та голова методоб’єднання викладачів фізики та астрономії Кулій Надія Олександрівна. Семінар був сповнений цікавими та змістовними доповідями викладачів та студентів. Учасники засідання мали можливість попрацювати на цифровій дошці Jamboard, а також в межах zoom-конференції розділитись на сесійні зали і виконувати відповідні завдання малими групами.

 

Published in Всі новини
Friday, 19 May 2023 09:49

#Деньвишиванки2023

Студентський та педагогічний колективи Борщівського агротехнічного фахового коледжу зустріли День вишиванки у бойовому настрої з вірою у перемогу, надією на мирне майбутнє і великою любов’ю до України.
Плекаємо нашу історію, зберігаємо її духовні цінності.
Слава Україні! ??
Published in Всі новини
Friday, 19 May 2023 08:00

Змагання з шашок

У середу 17 травня 2023 року на базі спортивного комплексу Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулися змагання з шашок.
Участь в змаганнях взяли 23 студенти. Після проведеного жеребкування було створено чотири групи. Напруга під час змагання сягнула свого максимуму вже з перших ходів і панувала до кінця турніру. В результаті запеклої боротьби третє призове місце посів студент групи Е-11 Іван ВЕРБІЦЬКИЙ. Друге місце виборов Іван СЛОБОДЯН, студент групи Аі-032, а чемпіоном турніру став студент групи Е-11 Максим СТЕЦЬ.
Всі вони нагороджені дипломами дирекції коледжу і солодкими призами. Нагородження провів в.о. директора БАТФК Ігор БЛОЗВА, який подякував учасникам за проявлену майстерність і побажав надалі займатися грою в шашки, та як цей вид спорту розвиває та виховує безліч якостей, які стають в пригоді в повсякденному житті.
Рада фізичної культури щиро вітає призерів та переможця змагань.
Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…