Print this page
-->

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської науково-практичної конференції

19 October 2021

18 жовтня 2021 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся ІІ етап Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інновації партнерської взаємодії освіти, науки та виробництва. Виклики сьогодення». З вітальним словом до присутніх учасників онлайн-конференції звернувся виконувач обов’язків директора коледжу, кандидат педагогічних наук Ігор Блозва, окресливши шляхи становлення та розвитку коледжу, зазначивши, що незабаром заклад освіти святкуватиме своє 75-ліття.

Про партнерські взаємовідносини Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти з коледжами розповіла Тетяна Іщенко, професор, директор ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».

Про енергоефективні машини в агровиробництві доповів доктор технічних наук, доцент Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Андрій Бабій.

Студентки ВСП «Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету» Марія Хоменко та Алла Черевань розкрили роль smart-технологій і сучасних інноваційних технологій у землеробстві, рослинництві та тваринництві, а студент Борщівського агротехнічного фахового коледжу Ігор Щиголь розповів про впровадження автоматизації в сучасному будівництві та концепції «Розумний дім».

Продовжив виступ студента Володимир Гільтай, завідувач відділення Борщівського агротехнічного фахового коледжу з темою соціально-економічного ефекту впровадження 3D-друку в будівництво.

Віталій Підлісний, кандидат технічних наук, доцент Подільського державного аграрно-технічного університету, поділився досвідом обґрунтування педагогічних умов формування професійного потенціалу майбутніх агроінженерів. Руслана Полева, викладач ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» доповіла про інтегрований напрям пізнання сучасної освіти – освітологію.

Викладачі Борщівського агротехнічного фахового коледжу Ольга Куропатва, Алла Жара, Володимир Бурлак розкрили роль формувального оцінювання як важливого складника сучасної освіти, маркетингу в соціальних медіа та організації контролю навчальних досягнень студентів при дистанційній формі навчання.

З приємністю можна сказати, що участь у конференції взяли не тільки викладачі та студенти закладів освіти України, а й Білорусії. Викладачі Філіалу Брестського державного технічного університету Пінського індустріально-педагогічного коледжу Крівенчук І.В. та Язубец І.В. доповіли про можливості використання системи трьохвимірного моделювання Компас при викладанні інженерної графіки та використання ігрових технологій для формування і розвитку комунікативних компетенцій студентів в системі професійного навчання.

З підсумками проведення конференції виступив Віктор Поплета, завідувач навчально-методичного кабінету Борщівського агротехнічного фахового коледжу, який подякував усім учасникам конференції, побажавши міцного здоров’я, наснаги та творчих успіхів.

Latest from  admin

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…