Print this page
-->

Щороку, у четверту суботу листопада

29 November 2021

Щороку, у четверту суботу листопада, вся Україна у жалобі схиляє голову перед нашими співвітчизниками - жертвами Голодомору. Ми згадуємо трагедію вселенського масштабу – геноцид українського народу, вчинений комуністичним режимом, адже це не історична давнина, а глибока духовна рана, яка нестерпним болем пронизує пам’ять поколінь.
Спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов’язок – ці слова мають велике значення у нашому сьогоденні. І завдання кожного з нас закарбувати в серцях пам’ять про ті страшні роки, зробити все можливе, щоб такого більше не повторювалося.
Схилімо ж голови в скорботі за тими, хто загинув голодною смертю, у спільній молитві згадаймо усіх жертв голодоморів, запалімо свічу пам’яті у власній оселі та у своїй душі!
Хай пам’ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Latest from  admin

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…