admin

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

15 жовтня в стінах Борщівського агротехнічного фахового коледжу куратором групи Аі-022 Ангелюком Максимом була проведена відкрита виховна година на тему: "Україна - країна героїв!"

Захід мав на меті розкрити героїчні сторінки боротьби українського народу проти загарбників, від козацтва до сьогодення, показати мужність та звитягу воїнів-героїв, молодих юнаків та дівчат, які поклали свої життя на вівтар нашої незалежності.

Дати зрозуміти, що герої - такі ж люди, як і ми. Вони не наділені надлюдськими здібностями, але у вирішальний момент здатні поставити моральні та духовні цінності вище за за свої інтереси, амбіції, життя...

Учасники та гості заходу вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув у боротьбі за становлення та незалежність української держави.

Практика проходила в два етапи в період з 10 червня по 13 вересня в різних аграрних господарствах нашої області, а також в господарствах Польщі та Чехії.

Заступник директора Блозва І.Й., завідувач навчально-виробничої практики Парнета Я.В., керівник Дехтяр М. В. уважно слухали презентацію студентів про набуття ними нових навичок та закріплення  і поглиблення знань, набутих протягом  навчання в коледжі. Студенти  ознайомили всіх присутніх з характеристикою господарства, де проходили практику, аналізували виробничі процеси, демонстрували нову  сільськогосподарську техніку, на якій стажувалися. Під час проходження практики студенти зібрали багато  фото та відеоматеріалів та підтвердили  ними свою активну участь у роботі господарств.

Варто відмітити особливо цікаву презентацію студентів Волощука Р., Пакуляка О. та Лесюка В., які отримали подяки від господарства. Всі інші також старанно підготувалися і показали високі результати своєї професійної підготовки.

3 жовтня 2024 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист звітів з виробничо-технологічної практики.

Метою  виробничо-технологічної практики є формування у студентів на основі здобутих знань під час теоретичного навчання необхідних і дуже важливих  професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах.

Поглиблення цих знань і навичок відбулося під час проходження виробничо-технологічної практики студентами  групи Аі-041 спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітньо-професійною програмою «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва».

Результат виконання програми практики студенти представили у звітах та доповідях з використанням презентацій.

Присутніми на захисті були  Ігор БЛОЗВА - заступник директора з навчальної роботи,  Ярослав ПАРНЕТА - завідувач навчально-виробничої практики, Василь ТИХОХІД -  викладач, керівник практики та Наталія Белюх – куратор групи.

У процесі дискусії майбутні фахівці відповідали на запитання щодо організації та напрямів діяльності баз практики та конкретних виробничих аспектів.

25-26 вересня 2024 року у с. Охримівці відбувся  День поля «AGRO Тернопіль». Даний захід став майданчиком для вивчення аграрних інновацій, для обміну цінним досвідом та експертних обговорень. Відвідувачі два дні поспіль мали можливість не тільки ознайомитися із теоретичними параметрами сучасної сільськогосподарської техніки, а й оцінити на демонстраційних майданчиках техніку в роботі при виконанні заданих операцій. Своїми враженнями і набутим досвідом після відвідин заходу поділився студент відділення «Агроінженерія» Михайло ПАРАЛЮШ.

На честь святкування Дня Покрови, українського козацтва та захисників і захисниць України в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі куратором групи Аі-021 Володимиром Бурлаком була проведена відкрита виховна година на тему «Гордість і душа держави, її надія й оберіг».

Захід був покликаний підкреслити  символізм сили духу, єдності та відваги українського народу.

 

Фаринюк Петро Михайлович

  • голова циклової комісії, викладач;
  • 1987 року народження,в 2010 році закінчив Тернопільський державний педагогічний університет ім. В.Гнатюка 
  • З 2009 року викладач фізичного виховання та фізичної культури, викладач вищої категорії з 2011 року голова циклової комісії «Фізичної культури і Захист України» Борщівського агротехнічного фахового коледжу.

 

 

 


 

Бачинський Володимир Богданович

  • 1954 року народження.
  • в 1980р  закінчив Тернопільський педагогічний інститут, спеціаліст вищої категорії.
  • з 2017 року працює в БАТФК на посаді керівника фізичного виховання

 

 

 

 

 


Недокіс Сергій Володимирович

  • 1989 року народження,
  • МС з вільної боротьби.
  • В 2013 році закінчив Львівський державний університет фізичної культури.
  • З 2023 року викладач дисциплін фізичної культури та фізичного виховання в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі

 

 


Задвірний Ігор Іванович

  • 1993 року народження.
  • В 2021 році закінчив Камянець-Подільський національний університет імені І. Огнієнка.
  • З 2024 року викладач фізичної культури та фізичного виховання в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі.

 

 

 

 

Прокопишин Богдан Миколайович

  • 1962 року народження.
  • В 1986 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка».
  • З 2024 року викладач предмету Захист України, в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі.

 

Page 1 of 57

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…