Всі новини (1557)

Всі новини
Підведено підсумки конкурсу на кращу кімнату гуртожитку № 2, № 3 «Територія затишку, порядку й чистоти» .
Визнано переможцями в загальноколеджівському конкурсі-огляді в номінації "Краща кімната гуртожитку № 2, 3 закладу освіти " наступні кімнати:
I місце
Кімната №307
Паралюш М. гр.- АІ-021
Ганущак А. гр.- АІ-021
Кімната №210
Козарів В гр.- А-21
Джаман М. гр.- А-21
II місце
Кімната № 305
Яремчук Б. гр. Б-21
Карабін Д. гр. Б-21
Кімната № 305
Буратинський І. гр.- Г-21
III місце
Кімната № 313
Никифорчин А. гр.- АІ-032
Кімната №208
Ганчин О. гр.- Е-41
Гаць Д. гр.- Е-41
Кімната №218
Ткач І. гр.- К-31
Натуркач Л. гр.- К-31
Сакундяк Х. гр. - К-31
Кімната №202
Шелефонтюк Д. гр.- К-21
Куртяк О. гр.- К-21

Сьогодні 24 жовтня в Педагогічному кабінеті та в аудиторії 214 пройде третій та четвертий етапи науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЇ У ФОРМУВАННІ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ. ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ». На засіданнях планується розглянути роботи викладачів відділень «Електрична інженерія та Маркетинг», «Агрономія. Будівництво та Цивільна інженерія» та циклових комісій соціально-економічних та фундаментальних дисциплін.

23 жовтня в фаховому коледжі пройшов другий день науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЇ У ФОРМУВАННІ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ. ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ». У цей день свої роботи презентували викладачі відділення «Агроінженерія» та циклової комісії гуманітарних дисциплін. Учасників конференції привітав в.о. директора фахового коледжу Віталій Буратинський. Понад 20 статей підготували викладачі відділення. Тематика робіт різноманітна. У доповідях було розкрито питання впровадження інноваційних технологій в сучасних умовах організації освітнього процесу, проаналізовано інновації та тенденції розвитку гуманітарних наук, обговорено впровадження інноваційних технологій в розвиток агроінженерії та агротехнологій. Конференція пройшла в творчій атмосфері та викликала зацікавленість в учасників та гостей.

Профорієнтація – це важливий етап у житті кожного школяра, адже саме від правильного вибору професії залежить подальша кар’єра і особисте задоволення від роботи.
Викладачі та усі працівники Борщівського агротехнічного фахового коледжу активно беруть участь у профорієнтаційній роботі в школах, щоб допомогти учням обрати майбутню професію та зрозуміти переваги навчання в коледжі. Такі зустрічі проходять у форматі профорієнтаційних заходів, спрямованих на знайомство учнів з різними професіями та спеціальностями. Викладачі докладно розповідають про спеціальності, які можна отримати в коледжі, акцентуючи увагу на практичній складовій навчання, актуальності професій на ринку праці та можливостях працевлаштування після закінчення навчання. Окрім ознайомлення з професіями, педагогічні працівники пояснюють учням переваги навчання саме в коледжі: короткий термін здобуття освіти, швидкий початок кар'єри, доступність навчання та можливість одночасно отримувати досвід і освіту.
Наш освітній заклад пропонує практично орієнтовані навчальні програми, що дають змогу студентам отримати не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які відразу можна застосовувати на робочому місці, інтегрує новітні технології в освтній процес, пропонуючи сучасні лабораторії, онлайн-курси та інші ресурси для розвитку студентів.
Зустрічі з потенційними абітур`єнтами не тільки допомагають школярам краще розуміти свої можливості, а й демонструють переваги навчання в коледжі, створюючи позитивний образ закладу серед молоді та їх батьків.
Уже перші підсумки профорієнтаційної роботи свідчать, що учні з більшою впевненістю визначаються з вибором професії та напрямом подальшого навчання.
На фото викладач іноземної мови Любов ЧЕПЕСЮК та голова Громадської організації
«Студентська Рада Борщівського агротехнічного коледжу» Інна ОНИСЬКІВ.
Page 29 of 390

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

nmc2

cropped logotype.jpg.pagespeed.ce.fkClZXMs2n

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…