Всі новини (1470)

Всі новини

На відділенні «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» відбувся іспит на здобуття робітничої професії  «Лаборант хімічного аналізу». Свою майстерність і знання  проявили студенти групи А-31, які його склали на високому рівні.

Отримані необхідні знання та навички здобувачі освіти зможуть  застосувати у своїй майбутній професії.

Досягнення і уміння студентів оцінювала екзаменаційно-кваліфікаційна комісія у складі:  Наталії Кужіль, голови комісії, завідувачки санітарно-гігієнічної лабораторії Борщівського міжрайонного відділу ДУ «ТОЛЦ МОЗУ»,

Ігоря Блозви, Володимира Гільтая, Ярослава Парнети, Марії Височинської. Комісія відзначила високий потенціал знань здобувачів освіти.

 

29-30 травня 2024 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбулось засідання екзаменаційної комісії з підсумкової атестації випускників коледжу заочної форми навчання.

29 травня в групі К-21 з навчальної дисципліни «Комерційне товарознавство» відбулася захоплююча та інформативна лекція на тему: «Класифікація та характеристика асортименту хлібобулочних виробів", яку провела викладач  Оксана ДЕМЧУК.  В підготовці та проведенні лекції взяв активну участь директор відомої хлібопекарської фірми на теренах регіону «Борщів-Хлібодар»  Ігор РАВЛЮК, який з великою охотою поділився своїм досвідом та знаннями у сфері хлібопекарства.

23 травня 2024 року  у коледжі відбулася захоплююча та пізнавальна інформаційна година на тему "Об'єднана Європа й Україна – колективна безпека". Захід був організований до Дня Європи з метою підвищення обізнаності  студентів про важливість європейської інтеграції для майбутнього України.

Студенти групи Аі-20 та їх куратор  Людмила Гонтарук,  використовуючи відеосюжети та інтерактивні методи, підготували цікаву та пізнавальну програму.

Page 20 of 368

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…