-->

Готуємось до зими

23 October 2018

В таку осінню теплу пору викладачі циклової комісії агрономічних дисциплін разом із студентами взяли участь у студентській Толоці, при якій були закладені дослідні ділянки сучасних районованих  сортів часнику.

Цікаво і змістовно організовано і проведено майстер-клас: «Готуємось до зими» викладачем спецдисциплін Галиною Клюцович, де студенти мали можливість ознайомитись з найбільш поширеними сортами яблук зони теплого Поділля. Вони оволоділи практичними навичками з догляду за молодим садом і виконали основні прийоми підготовки яблуневого саду до зими.

 

До цього заходу активно  приєднались заступник директора з навчальної роботи Блозва І.Й., завідувач практиками Парнета Я.В., завідувач відділення Гільтай В.В., викладачі спецдисциплін Деснега І.К., Моспан В.Ю., Височинська М.Р., Марущак Н.І., Матвіюк О.А.

Надзвичайно було всім цікаво і пізнавально, тому маємо надію, що такі заходи переростуть у добру і постійну традицію для всіх нас.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…