-->

Конференція по захисту звітів з виробничо-технологічної практики

13 November 2019

13 листопада поточного року студенти 3-го курсу за освітньо-професійною програмою зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за спеціалізацією «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» звітували про проходження виробничої практики на  підприємствах.

 

Восени, протягом 8 тижнів, студенти отримували навички безпосередньої роботи в будівництві в умовах діючих підприємств.

Проходження практики на базі виробничих та сільськогосподарських підприємств сприяє ефективному формуванню практичних вмінь і навичок студентів та є важливою складовою навчальних планів.

Комісія в складі завідувача навчально-виробничої практики Парнети Я.В., завідувача відділення Гільтая В.В., голови циклової комісії будівельних дисциплін Продан Н.С., керівника виробничої практики Гуски І.І.,  заслухала звіти студентів, оцінила їх роботу та оформлення звітної документації, щоденників та звітів.

Варто відзначити студентів Маслій А., Кишкан А., Олексів П., які на високому рівні підготували документацію. Особливо цікаво було переглядати фотозвіт, в якому розміщені фотографії студентів з проходження практики, а також презентацію із виробничої практики, яку вони підготували для захисту звітів.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…