-->

БАТК зустрічає гостей

20 February 2020

18 лютого 2020 року на базі Борщівського агротехнічного коледжу відбувся науково-практичний семінар - засідання обласного методичного об'єднання заступників директорів з навчальної роботи закладів вищої освіти І-ІІ р.а. Тернопільської області на тему: «Особливості організації освітнього процесу в умовах переходу до фахової передвищої освіти».

 

В роботі семінару взяли участь та виступили заступник директора Тернопільського ОІППО з науково-педагогічної, навчальної роботи та інформаційно-комунікаційних технологій - Когут О.І., а також Шайнюк Ю.Ч. - заступник директора з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти цього ж інституту.

Голова методичного об’єднання, заступник директора з навчальної роботи ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» Сопилюк М.В. у своєму виступі зазначив основні пріоритети роботи заступників директорів з навчальної роботи. Жара О.В. - заступник директора з навчальної роботи Чортківського гуманітарного педагогічного коледжу ім. О.Барвінського поділилась з колегами досвідом підготовки студентів до складання ДПА у формі ЗНО.

Директор коледжу Козій Я.В., та заступник директора Блозва І.Й. ознайомили присутніх з навчально-методичною роботою педагогічного колективу та матеріально-технічною базою коледжу.

В ході семінару пройшло обговорення важливих питань, які турбують педагогічні колективи закладів фахової передвищої освіти.

Переглянути фото

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…