-->

Проведення іспитів

09 June 2020
В Борщівському агротехнічному коледжі на відділенні «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» було проведено іспит на здобуття робітничої професії «Лаборант хімічного аналізу» в групі А-31 та екзаменаційно-кваліфікаційний іспит на здобуття робітничої професії та присвоєння ІІ розряду "Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування" студентам групи Г-31 спеціальності "Будівництво та цивільна інженерія" за освітньо-професійною програмою "Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання".
Головою комісії згідно наказу адміністрації коледжу щодо проведення державних екзаменів було призначено завідувача санітарно-гігієнічної лабораторії Борщівського міжрайонного відділу ДУТОЛУ МОЗУ Кужіль Наталію Іванівну та головного інженера Борщівського управління і експлуатації газового господарства ПрАТ "Тернопільгаз" Луцького Сергія Володимировича.
До складу комісії входили: Козій Я.В. - директор Борщівського агротехнічного коледжу, Парнета Я.В., завідувач навчально-виробничої практики.
Студенти-випускники продемонстрували високий рівень знань з проведеного теоретичного і практичного матеріалу і засвідчили свою професійну кваліфікацію, необхідну для майбутньої діяльності.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…