-->

Почитаємо…Поговоримо…

21 August 2020

А яку найсумнішу книгу читали Ви?

Завжди матимете свою думку про Голодомор допоки не прочитаєте роман Світлани Талан "Розколоте небо". Читаєш і стає страшно.

Читаючи твір одразу відчувається, що автор ретельно вивчала історію перед написанням  (можливо спілкувалась з людьми, яким вдалось пережити цей жах і вижити з  дітьми), адже, на мою думку, вона досить реалістично створила в даному романі атмосферу радянських часів доби колективізації, формування колгоспів. Погоджуюсь, що твір залишає велике поле для роздумів й зайвий раз нагадує, щоб ми цінили життя, тому його варто обов”язково прочитати.

 

Україна, 1930-ті роки. Варя виросла в заможній родині, у якій вміли та любили працювати, тому й господарство мали міцне. Але прийшли інші, лихі часи. Почалася колективізація, і все, що люди заробили своїм потом, потрібно було віддати... Хіба ж хто знав, яка страшна біда чекає на ці щедрі землі? Годі було уявити, що голодна смерть спустошить все навколо. Втративши чоловіка, родичів, Варя залишилась сама з маленькими дітьми. Хто зможе їх врятувати?

Дуже важка психологічно водночас захоплива і цікава книга, просто буря думок після неї...Прочитайте цей роман. Знайдіть хвилинку… Наші діти мають знати ціну хліба, праці і рідної Землі, котру мають любити усім серцем…

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…