-->

Захист виробничої технологічної практики

29 September 2023

28 вересня 2023 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист виробничої технологічної практики студентами випускних груп А-41 спеціальності 201 «Агрономія» за освітньо-професійною програмою «Виробництво і переробка продукції рослинництва» та Г-41 спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання».

Завідувач навчально-виробничими практиками Ярослав Парнета, завідувач відділення Володимир Гільтай, а також керівники практики Марія Височинська і Максим Галайчук висловлюють подяку керівникам баз практик, де наші студенти провели та зуміли організувати свою роботу, що тісно пов’язана з їхньою спеціальністю.

Студенти продемонстрували й закріпили свої знання, отримані в нашому закладі освіти, показали на практиці, про що свідчить їх успішний захист звітів щодо проходження практики.

2

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…