-->

Відкрите заняття з математики

31 October 2023

Математика – не лише формули, графіки, але і логічне пояснення багатьох явищ, які відбуваються кругом нас.

Саме під таким гаслом 25 жовтня 2023 р. викладачкою Ганною Доскоч було проведено відкрите заняття з математики у групі Аі-021 відділення «Агроінженерія» на тему «Логарифмічна функція, її графік та властивості»

Актуалізація опорних знань відбулася за допомогою фронтального опитування та дидактичної гри «Математичне лото».

Методично правильно складений план заняття, який включав різноманітні види роботи, кваліфіковане використання мультимедійних технологій сприяли ефективності заняття та стимулювали зацікавленість до вивчення математики, творче мислення у студентів. Викладачка демонструвала зрозумілість викладу матеріалу, раціональність використання часу та контакт з аудиторією.

Особливо доцільним було використання онлайн калькулятора GEOGEBRA для побудови графіків функцій, який дозволяє  створювати вiзуальне уявлення навчального матерiалу, роблячи його цiкавим, бiльш iнформативним, зрозумілим, а також пiдвищує рiзноманiтнiсть форм роботи.

Цікавими були повідомлення творчої групи студентів Пришляка Д., Мацишина Р., Стадника А., Чури А. про застосування логарифмічної функції в науці, техніці та природі, яке супроводжувалося мультимедійною презентацією.

Закріплення матеріалу заняття відбувалося способом виконання тестових завдань з використанням GOOGLE FORMS.

 m1m2m3

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…