-->

Захист звітів з навчальної практики по спеціальності

23 May 2024

Захист звітів з навчальної практики по спеціальності є важливим етапом у підготовці студентів до майбутньої професійної діяльності, який дає змогу оцінити їхню готовність до самостійної роботи, розвинути професійні навички та отримати цінні поради від досвідчених фахівців.

22 травня 2024 року у групі К-31 спеціальності «Маркетинг» Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбувся захист звітів з навчальної практики у ході якого студенти продемонстрували високий рівень підготовки та професійні навички, здобуті під час проходження практики у різних підприємствах.
Підготовка до захисту почалася зі збору та аналізу даних, отриманих під час практики і написання звітів, де описано виконані завдання. Окрім цього, вони підготували яскраві та змістовні презентації.
Комісія у складі Ігоря КРИСАКА - завідувача відділення, Алли ЖАРОЇ -голови циклової комісії, викладача, Діани ФЕДУС - викладача, керівника практики та Ігоря РАВЛЮКА - директора «Борщів-Хлібодар» заслухала доповіді щодо результатів проходження навчальної практики по спеціальності, де студенти мали змогу не лише представити свої звіти і презентації, а й відповісти на питання членів комісії, підтвердивши ґрунтовне розуміння матеріалу.
Навчальна практика для студентів виявилася надзвичайно корисною та плідною. Вони вважають, що саме через практику вдалося отримати реальне уявлення про роботу маркетолога, розвинути навички командної роботи та комунікації, а також зрозуміти, які аспекти професії потребують додаткового вивчення.
Отже, практика не лише закріпила знання студентів, але й надала їм цінний досвід та впевненість у своїх силах.

Дивитись відео

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…