-->

Міні-ярмарок професій

31 May 2017

Борщівський агротехнічний коледж є одним із роботодавців та соціальних партнерів, що активно співпрацюють з Борщівським районним центром зайнятості. 

 

Завдяки налагодженим партнерським відносинам, 30.05.2017року в навчальному закладі центром зайнятості проведено міні – ярмарок вакансій, метою якого було інформування студентів-випускників щодо можливостей служби зайнятості у пошуку роботи.

На міні-ярмарок були запрошені студенти – випускники відділу «Комерційна діяльність». Відкрив захід фахівець коледжу з профорієнтації випускників Прокопишин Микола Богданович, який представив студентам спеціалістів центру зайнятості.

Фахівець з питань зайнятості І категорії відділу взаємодії з роботодавцями Борщівського районного центру зайнятості Наталя Поважна презентувала центр зайнятості як посередника між роботодавцями та шукачами роботи, повідомила про послуги служби зайнятості роботодавцям та безробітним. Оскільки аудиторія складалась із студентів, фахова підготовка яких - комерційна діяльність, спеціалістом була надана інформація щодо наявних та можливих вакансій продавців, торгових агентів та консультантів.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних районного центру зайнятості Оксана Курилович розказала про можливість професійного навчання безробітних, яке організовується службою зайнятості у професійно-технічних і вищих навчальних закладах, Центрах професійно – технічної освіти та безпосередньо на виробництві. Окрім того, спеціаліст повідомила про можливість проходження тестування за допомогою психодіагностичних методик, що допомагає молодим людям у виборі професії.

Фахівці центру зайнятості надали відповіді на всі запитання стосовно пошуку роботи, презентування себе як спеціаліста, та можливостей відкриття власної справи. Було наголошено, що всі послуги надаються центром зайнятості безкоштовно. Молодим людям було запропоновано допомогу в пошуку роботи, та запрошено до співпраці як потенційних підприємців – роботодавців.

З керівництвом навчального закладу досягнуто домовленості про проведення спільних подібних заходів і в майбутньому.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…