-->

Підготовка до нового навчального року

22 August 2017

Літо поволі спливає, а Борщівський агротехнічний коледж все активніше готується до початку нового навчального року. Завершуються ремонтні роботи, розпочаті під час літніх   канікул. Майже у всіх кабінетах навчального закладу проведено ремонт різного ступеня складності. В деяких аудиторіях замінено старі меблі та обладнання.

 

Суттєво покращено матеріально-технічну базу закладу для забезпечення умов навчально-виховного процесу.

Дирекція навчального закладу активізувала роботу з залучення благодійних внесків фізичних та юридичних осіб, спонсорської допомоги, що створло передумови для поліпшення не лише матеріально-технічної бази, а й вирішення питання щодо упорядкування інтер'єрів приміщень коледжу.

Працівниками та студентами коледжу проводяться останні ремонтні штрихи з підготовки навчального корпусу, майстерень, лабораторій, гуртожитків до початку нового 2017 – 2018 навчального року, який стартує через кілька днів.

Велика увага колективу коледжу сьогодні приділяється ремонтним роботам з облаштування та створення належних житлово-побутових умов для студентів, які будуть проживати в гуртожитках Борщівського агротехнічного коледжу.

Щедра на дари осіння пора невдовзі змінить літній період канікул та відпусток на робочий лад. Колектив Борщівського агротехнічного коледжу з великою  відповідальністю поставився до питання підготовки навчального закладу до нового навчального року і 1 вересня гостинно зустріне своїх студентів.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…