-->

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ

26 October 2017

Цікаво, інформаційно і по-сучасному було проведене викладачем інформатики і комп’ютерної техніки Гонтарук Л.Г. відкрите практичне заняття в групі К-21 на тему: “Опрацювання текстової інформації за допогою системи обробки текстів. Форматування тексту в Ms Word”. Надзвичайно актуальна тема, оскільки сьогодні важко уявити студента, професіонала будь-якої сфери діяльності, який би не працював з текстовою інформацією.

Заняття супроводжувалося роботою студентів в команді, індивідуальним виконанням завдань та бесідою з викладачем. Вдале поєднання мультимедійного процесора протягом формулювання проблеми та пошуку шляхів її вирішення. На заняттях використовувалися різноманітні методи: “мозковий штурм”, “снігова куля”, “дискусія” та “мікрофон”. Цікавим моментом заняття було використання смартфонів для проходження тестування за допомогою програми Kahoot. Студенти справлялися із усіма поставленими завданнями, були активними.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…