-->

Солдат війни не вибирає

27 October 2017

Найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна. Будь-яка війна – це катастрофа. У війні немає переможених і переможців. Вона нехтує найбільшою цінністю на землі – людським життям. Закінчуються битви, а історія вічна, а пам'ять нетлінна.

 

26 жовтня 2017 року в Борщівському агротехнічному коледжі відбулася виховна година «Солдат війни не вибирає» присвячена  Дню визволення України від нацистських загарбників . Куратор групи Е-31 Дерешівська Г.М. разом із своїми студентами  розповіли про історичні події, які відбувалися на території України під час Другої Світової війни.  Адже хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. До студентів звернулися військовослужбовці, учасники бойових дій на сході України, які нагадали про святий обов’язок кожного українця – захищати свою країну. Голова РО Товариства Червоного Хреста України Г.І.Кукурудза розповіли про роль Червоного Хреста у військових подіях минулого і сучасності.

Будьте ж певні, незабутні герої,  - ваша смерть не була марно. Чуєте?!

Вона житиме довіку – вільна самостійна Україна. Слава Україні! Героям слава!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…