-->

Кубок Директора коледжу

18 December 2017

13-14 грудня в спортивному залі Борщівського агротехнічного коледжу проходили змагання з волейболу серед збірних команд відділень на «Кубок Директора коледжу».

Змагання розпочалися із підняття державного прапора. З вітальним словом до команд учасниць, викладачів, студентів, та глядачів звернувся директор коледжу Я.В. Козій, який побажав спортсменам натхнення до перемоги та захоплюючих баталій на майданчику. В змаганнях взяли участь шість команд відділень: «Механіки», «Комерсанти», «Агрономи», «Будівельники», « Електрики», «Газовики». Як і в кожних змаганнях є переможці та переможені. Всі команди показала високу спортивну майстерність і проявили волю до перемоги.

В результаті змагань III місце виборола команда за спеціальністю «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва». Фінальний матч пройшов в напруженій і цікавій боротьбі між командами «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання » та « Виробництва і переробки продукції рослинництва». В результаті перемогу та кубок директора коледжу здобула команда «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання ».

Команди - учасниці нагороджені грамотами, а переможець отримав перехідний кубок рук директора Я.В.Козія.

Організаційний комітет з проведення змагань висловлює щиру подяку завідуючим відділеннями та небайдужим вболівальникам та  організацію команд.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…