-->

ВІД САМОЇ ЛЮДИНИ ЗАЛЕЖИТЬ ЯК СКЛАДЕТЬСЯ ЇЇ ЖИТТЯ.

22 February 2018

Підліток і злочин…Нібито несумісні поняття, адже в нашому суспільстві здійснюється принцип: найвища цінність – Людина. 21 лютого в рамках проведення місячника профілактики узалежнень і правового виховання студентської молоді завідувач бібліотеки Надія Парнета провела годину спілкування «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх». На годину спілкування були запрошені представники відділу Чортківського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Ольга Носовська, начальник Борщівського районного сектору з питань пробації виконання кримінальних покарань Петро Скочиляс та начальник відділу активної підтримки безробітних Любов Гарбар.

Мета зустрічі: розкрити знання студентської молоді про адміністративну і кримінальну відповідальність, яку несуть підлітки у випадку скоєння злочину, показати, які наслідки можуть мати звичайні пустощі; назвати види покарань, що застосовуються до неповнолітніх, розвивати знання про відповідальність за свої дії у житті. Виховувати почуття відповідальності до людської гідності.

Присутні ознайомилися з книжковою виставкою «Держава. Право. Закон», яка постійно відкрита для студентів у читальній залі бібліотеки.

Дотримаймося слів великого філософа Марка Цицерона: «Ми повинні бути рабами законів, щоб стати вільними», «Людина повинна навчитись коритись собі і бути підвладною собі, і бути підвладною своїм рішенням і діям».

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…