-->

28 лютого 2018 року відбулося вручення дипломів студентам спеціалізації: «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» і «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання»

02 March 2018

Для вручення дипломів молодшого спеціаліста та зачитання наказу по Борщівському агротехнічному коледжі були запрошені директор навчального закладу Я.В. Козій та заступник з навчальної роботи І.Й. Блозва

З вітальними та напутніми словами до випускників звернулися завідувач відділення «Будівництва та експлуатація будівель та споруд» Гільтай В.В. та куратори груп Бігуняк Я.І. і Гуска І.І.

 

 У відповідь - винуватці свята Марціновський І.І. щиро подякував дирекції та викладацькому колективу за знання, терпіння та частинку душі і серця, яку подарували їм наставники.

Від імені батьків, зі словами побажань своїм дітям та словами вдячності колективу навчального закладу виступила мама Марцинюка  Н.М.

Запрошеними гостями урочистого святкування  були представники Національного Університету «Львівська Політехніка» старший викладач Омельчук О.В. та кандидат технічних наук, доцент Шаповал С.П. Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.,  кандидат технічних наук, доцент Каспрук В.Б.,та Михайлова Л.М. кандидат технічних наук, доцент кафедри енергетики аграрного виробництва ПДАТУ.

Завершальним акордом свята зазвучало музичне вітання.

Було щирих вітань багато,

Бажаннями щирими, повнилось свято

Та це всіх нас кличе не до спокою-

До праці, навчання, дерзання, до бою.

Хай добра доля вас не минає

Щастя й здоров’я зичимо всім.

Не забувайте рідну адресу:-

Тернопільська область, місто Борщів!

Щасливої вам дороги, дорогі випускники!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…