-->

«СЛОВО, ЩО ЙДЕ ВІД СЕРЦЯ, ПРОНИКАЄ В СЕРЦЕ»

06 March 2018

Хоч професія письменника з'явилася багато століть назад, майстри слова отримали своє свято лише у 1986 році на засіданні 48 конгресу Міжнародного ПЕН-клубу. Відтоді Всесвітній день письменника відзначають щорічно 3 березня. Професія письменника нелегка, багатогранна і заслуговує глибокої поваги. Саме тому і був створений Всесвітній день письменника. Його святкування ініціював ПЕН-клуб (PEN International) — правозахисна організація, що об’єднує професійних письменників, які працюють у різних жанрах літератури.

У читальній залі бібліотеки Борщівського агротехнічного коледжу представлена книжкова виставка «СЛОВО, ЩО ЙДЕ ВІД СЕРЦЯ, ПРОНИКАЄ В СЕРЦЕ», присвячена Всесвітньому дню письменника. Читачі мають змогу пройтися сторінками есе про одвічну вартість знаних і маловідомих в українському просторі імен, реальних історій про багатогранність людських стосунків, а також буремну тематику сьогодення,  які виражають творчість кожного письменника.

Запрошуємо усіх, хто цікавиться словом, що написане серцем, завітати на перегляд цікавої виставки.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…