×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 4057

Всі новини (1470)

Всі новини

29 жовтня поточного року під головуванням заступника директора з навчальної роботи Блозви І.Й. відбулось планове засідання методичної ради. На порядок денний виносилися питання атестації педагогічних працівників, їх підготовки до атестації в 2019 році; участі педагогічних працівників у конкурсі «Педагогічний ОСКАР- 2019»; впровадження інформаційно-комунікаційних технологій навчання та аналізу ефективності керівництва виробничої технологічної практики. Доповідачами з питань, що розглядалися, були Блозва І.Й., Поплета В.В., голови циклових комісій, Журецький В.В., Марущак Н.І., Моспан В.Ю., Дехтяр М.В., Деснега В.І., Кузик А.І., Синчак М.М.

Вчора 25 жовтня 2018 року у гуртожитках №2 і №3 Борщівського агротехнічного коледжу відбувся конкурс « Територія затишку, порядку й чистоти» на кращу кімнату, секцію, поверх. Комісія у складі викладачів і заступників директора коледжу проінспектувала  помешкання студентів і відзначила найкращі.

Отже, вітаємо переможців конкурсу:

У вівторок 23 жовтня  на базі спортивного комплексу БАТК відбулася особиста першість з армреслінгу та гирьового спорту серед студентів.

Участь у змаганнях взяли понад 20 студентів коледжу різних курсів та груп.

В таку осінню теплу пору викладачі циклової комісії агрономічних дисциплін разом із студентами взяли участь у студентській Толоці, при якій були закладені дослідні ділянки сучасних районованих  сортів часнику.

Цікаво і змістовно організовано і проведено майстер-клас: «Готуємось до зими» викладачем спецдисциплін Галиною Клюцович, де студенти мали можливість ознайомитись з найбільш поширеними сортами яблук зони теплого Поділля. Вони оволоділи практичними навичками з догляду за молодим садом і виконали основні прийоми підготовки яблуневого саду до зими.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…