Items filtered by date: Friday, 10 March 2023

9.03.2023 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбулися змагання з міні-футболу серед збірних команд відділень. Футбольний турнір розпочався з підняття Державного Прапора і виконання Державного Гімну. З вітальним словом до учасників змагань звернувся виконуючий обов’язків директора коледжу Ігор Блозва. Ігри пройшли на високому емоційному рівні і викликали великий інтерес серед студентів, які прийшли підтримати свої команди. В напруженій боротьбі третє місце посіла команда відділення «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія», друге - команда «Агроінженерія», а переможцем турніру стала команда відділення «Електричної інженерії та Маркетингу». Команди-призери нагороджені дипломами дирекції коледжу і призами. Рада колективу фізичної культури і спорту виносить подяку учасникам змагань за проявлену спортивну майстерність.

Published in Всі новини

У важкий час війни відзначаємо  у Борщівському агротехнічному фаховому коледжі   День народження  Кобзаря.  В імпровізованій літературній світлиці для студентів І та ІІ курсів викладач – словесник Белюх  Н.В. провела пізнавальний  усний журнал на тему « ТАРАС ГРИГОРОВИЧ ШЕВЧЕНКО У НАЦІОНАЛЬНОМУ КУЛЬТУРНОМУ ПРОСТОРІ». Для   студентів та колег – філологів  творчо та колоритно проілюстровано важливі аспекти життя та творчості Кобзаря за такими умовними сторінками:

Загальнолюдські цінності у творчості Кобзаря;

Конкретно історичний феномен Тараса  Шевченка;

Національна ідентичність у скарбниці Шевченкового таланту.

Духовні цінності народу, усі чесноти Кобзаря, цікаві біографічні факти, сучасні дискурси щодо зіставлення українського менталітету у протиставленні  російській агресії  - предмет розмов та дискусій  на заняттях літератури,  вектори досліджень та неабиякої цікавості юних.

Під час заняття студенти цитували Шевченка,самоорганізувалися  для змагального декламаційного флешмобу  « Прочитаймо ЗАПОВІТ Кобзаря разом!», активно брали участь у шевченкознавчій вікторині.

Наступного року переможно і велично відзначатиме Україна 210 річницю з Дня народження  свого Пророка, тому з вірою у щасливе майбутнє українські діти читають  батьківські заповіти від слова – до слова, не минають  жодної настанови , бо розуміють, що майбутнє України – це їхня відповідальність на роки.

Published in Всі новини

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…