-->

Відкрите заняття з інформаційних систем та технологій в комерційній діяльності

05 April 2019

2 квітня 2019 року в рамках тижня циклової комісії фундаментальних дисцтплін спеціалістом вищої кваліфікаційної категорії, викладачем-методистом Гонтарук Л.Г. було проведено відкрите заняття на тему "Безпека комп’ютерних систем і мереж" у групі К-31.

 

На сучасному етапі розвитку суспільства, пов'язаного з масовим використанням інформаційних технологій, зберіганням особистої інформації у смартфонах, спілкування з використанням інформаційно-комнікаційних мереж, обробкою слубової інформації в автоматизованих системах на підприємствах та організаціях, питання інформаційної безпеки стоїть досить гостро. Сьогодні наслідки від пошкодження або знищення даних можуть бути більш значними, ніж втрата матеріальних ресурсів. Тому дана тема є дуже актуальною для студентів-старшокурсників, які скоро розпочнуть свою трудову діяльність.

Заняття було проведене у формі тематичної інтерактивної лекції. Під час якої були розглянуті питання сутності, значення захисту, загроз інформації, створення комплексної системи захисту інформації, особистій безпеці в мережі Інтернет.

Протягом всієї лекції просліджувався тісний контакт з аудиторією. Виклад теми викладач супроводжувала наведенням цікавих прикладів зі свого практичного досвіду діяльності. Студенти слухали зацікавлено, ставили питання, активно приймали участь у діалозі з викладачем. Були використані мультимедійні засоби навчання та мережеві інтерактивні технології - Google-форми та сервіс Quizizz.

Присутні викладачі високо оцінили методику проведення заняття та підкреслили важливість даної теми для отримання знань студентами з врахуванням їх майбутньої спеціальності.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…