-->

СУПЕР-ГРА «СЬОМА ГРАНЬ»

08 April 2019

Всім, хто навчає фундаментальні дисципліни! Всім, хто вивчае фундаментальні дисципліни! Всім, хто любить фундаментальні дисципліни!

Всім, хто ще не знає, що може любити фундаментальні дисципліни! Всім студентам Борщівського агротехнічного коледжу був присвячений по-особливому весняний день! 4 квітня 2019 року був проведений позааудиторний театралізований захід,  проведений викладачем Куропатвою О.П.  за підтримки і допомоги викладачів ЦК фундаментальних дисциплін.

 

Про підсумки виконаної роботи доповів голова циклової комісії Юзва П.П. З вітальним словом до глядачів звернувся директор Борщівського агротехнічного коледжу Козій Я.В. і нагородив переможців олімпіад. На свято завітав юний знавець фундаментальної погоди в коледжі Жарий Арсен.

Ми всі прекрасно знаєм, що гральний кубик має шість граней, а  сьома грань – ваша особиста грань. Ваше відчуття і уявлення, пам’ять і увага, ваше мовлення і мислення, інтелект і емоції. Ваші воля й характер, ваші знання, вміння і навички, ерудиція, інтуіція і здогадки, ваша творчість і ваш спортивний азарт. Цю особливу грань демонстрували студенти перших курсів, прийнявши участь у супер-грі «Сьома грань». Студенти… кмітливо і оригінально виступили, представляючи себе, винахідливо і ерудовано демонстрували власні проекти, вірно відповідали на запитання у online-тестуванні та яскраво, артистично і жартівливо показували художні номера. Журі розприділило місця наступним чином:

I місце – команда групи К-11;

II місце – команди груп АІ-011 та АІ-012;

III місце – команда групи А-11.

Шановні 42 студентів-учасників, ви всі були НЕПЕРЕВЕРШЕНІ і КЛАСНІ!

Висловлюємо щиру вдячність студентам і кураторам академічних груп і всім тим, хто став частинкою свята!

До нових ФУНДАМЕНТАЛЬНИХ ЗУСТРІЧЕЙ!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…