-->

ПОЧИТАЄМО? ПОГОВОРИМО?

15 May 2020

Отже! У бібліотеці Борщівського агротехнічного коледжу діє молодіжний проект « Успіх. Кар'єра. Як здійснити велику мрію?» На цю тему у нас вже є кілька книжок, а нещодавно ми придбали іще книжку Людмили Калабухи Почніть говорити «НІ». Це покрокова інструкція з ефективної комунікації, яка рятує найскладніші переговори як у бізнесі, так і в житті, а для тих, хто працює у продажах, вона стане настільною. Ця книжка буде в нагоді студентам комерційної діяльності. Вміти казати «НІ» - це мистецтво, бо тут завжди існує людська і християнська мораль. Книжка є надзвичайно цікавою, переконливою і повчальою. «Говорити «НІ» та відмовляти треба – впевнена авторка.І докладно розбирає чому, коли, а головне – як це робити. Ви знайдете вичерпні відповіді на запитання, як позбутися відчуття провини, що його намагаються нам нав’язати; як за допомогою відмови спонукати клієнта до покупки та угоди; як зберегти віру і впевненість в себе у найскладніших життєвих обставинах; як розпізнати, запобігти та припинити маніпуляції.

 

Тут Ви знайдете десятки історій реальних людей, десятки прикладів і сотні порад, які стосуються переговорів, самопрезентацій, нетворкінгу, присутності в соцмережах, спілкування у бізнесі та житті. Ці всі рекомендації треба втілювати в життя. І давайте скажемо «ТАК» важливим для нас речам, нашим справжнім цінностям, мріям та бажанням!

Запрошую до прочитання книжки!

Надія Парнета, завідувачка бібліотеки

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…