-->

Спортивне свято для студентів нового набору.

17 September 2021
16 вересня 2021 року на базі спортивного комплексу Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбулось спортивне свято для студентів нового набору, що було присвячене Всеукраїнському дню фізичної культури і спорту. Учасникам змагань були групи: Аі-011,Аі-012, Г-11,Б-11, Аі-10, Аі-11, А-11, Е-11, К-11.
Метою змагань було залучення студентів до систематичних занять спортом, ведення здорового способу життя та зміцнення їхнього здоров’я.
В програму спортивного свята ввійшли змагання з естафетного бігу, човникового бігу, армспорту, гирьового спорту, комбінованої естафети та перетягування линви.
З вітальним словом до студентів звернувся в.о. директора Блозва Ігор Йосипович, який побажав всім учасникам їм успіхів, високих результатів та перемог. В цікавій напруженій боротьбі перемогу в змаганнях здобули групи: Аі-011 та Аі-10 .2 і 3 місця зайняли відповідно групи: Аі-012 та Г-11і групи Б-11 та Аі-11.
Рада колективу фізичної культури вдячна всім учасникам змагань за активну участь у спортивному святі і бажає подальших успіхів в досягнені високих результатів в навчанні та спорті .

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…