-->

Всесвітній день без тютюну!

31 May 2022

Всесвітня організація охорони здоров’я в 1987 році оголосила 31 травня Всесвітнім днем без тютюну. Перед світовою спільнотою було поставлено завдання – домогтися того, щоб у XXI столітті проблема тютюнопаління зникла.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я у світі від причин, пов’язаних з курінням, щорічно передчасно помирають більше людей, ніж від дорожньо-транспортних пригод, вживання наркотиків, або від СНІДу.

Завдання Всесвітнього дня без тютюну – привернути увагу до небезпек для здоров’я, які тягне за собою вживання тютюну, і закликати до проведення ефективної політики щодо зменшення масштабів споживання тютюнової продукції в усьому світі.

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням є ще однією нагодою для усвідомлення небезпеки, яку несе здоров’ю суспільства тютюнопаління, допомоги людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички та пересторога для тих, хто ще не спробував курити.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…