-->

Батьківські збори

21 November 2022
8 вересня на відділенні "Агроінженерія" були проведені батьківські збори для батьків здобувачів освіти І курсу. Під час зборів до батьків звернувся заввідділ Олександр Ткаченко. Він подякував за те, що їхні діти обрали саме наш заклад освіти, розповів про особливості навчання студентів в умовах військового стану.
Куратори академічних груп Тетяна Березовська та Дмитро Ставрук відповіли на найбільш актуальні запитання: структуру освітнього процесу, особливості навчальної програми, розкладу, проведення семестрової сесії, про етику спілкування, правила поведінки під час дистанційних занять та їх відвідування. Батьки мали можливість зустрітися з викладачами-предметниками та поставити їм запитання стосовно вимог до вивчення предмету та критеріїв оцінювання студентів. Також, до батьків звернулась практичний психолог закладу Оксана Регуш, яка повідомила про роботу психологічної служби та зробила акцент на тих проблемних моментах, які можуть турбувати студентів І курсу, під час адаптації в коледжі. Сподіваємось, що кожен, хто прийшов на зустріч, отримали відповіді на всі хвилюючі запитання та отримали змістовну інформацію стосовно навчання їхніх дітей у нашому закладі освіти. Маємо надію на продуктивну співпрацю, де кожен учасник освітнього процесу зробить свій внесок у виховання підростаючого покоління! Голова методоб‘єднання кураторів груп Тетяна Березовська.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…