-->

Нові перспективи!

01 March 2023
27 лютого завідувач відділення «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» Володимир ГІЛЬТАЙ та викладач даного відділення Максим ГАЛАЙЧУК відвідали ПрАТ "Тернопільгаз" і мали зустріч із першим заступником голови правління даного підприємства, головним інженером Володимиром КАРАВАНСЬКИМ. Під час зустрічі було укладено і підписано договір про можливість проходження виробничої і переддипломної практики студентами спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання» в районних управліннях експлуатації газового господарства Тернопільської області на 2023-24 навчальний рік.
Також було обговорено питання щодо виділення спонсорської допомоги підприємством ПрАТ «Тернопільгаз» у вигляді матеріальних цінностей для розширення і оновлення матеріальної бази Борщівського агротехнічного фахового коледжу за освітньо-професійною програмою «Монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання».
Дякуємо за співпрацю і сподіваємося на подальшу плідну роботу на благо нашої держави.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…