-->

Міжнародний день здоров’я рослин

15 May 2023
У середині травня відзначають Міжнародний день здоров’я рослин – день, коли ми згадуємо про важливість рослин для нашого життя та здоров’я.
Рослини це не лише красиві декоративні елементи нашого оточення, але й важливі частини екосистеми, які забезпечують нам кисень, їжу та метеріали для виробництва.
У цей день на відділення «Агрономіїї. Будівництва та цивільної інженерії» завітала державний фітосанітарний інспектор Управління санітарної безпеки Держпродспоживслужби у Тернопільській області Юрцаба Ольга Степанівна, яка ознайомила студентів із карантинними об’єктами шкідників та хвороб сільськогосподарських рослин.
А також вказала, що сільське господарство є важливою галуззю, що забезпечує нашу продуктивність та економіку. Піклуючись про здоров’я рослин ми піклуємось про власне здоров’я. Адже запобігаючи хворобам рослин ми забезпечуємо стійкість врожаю та збереження якості продукції.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…