-->

МЕТОДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ФІЗИКИ І АСТРОНОМІЇ

19 May 2023
17 травня 2023 року відбулося методичне об’єднання викладачів фізики і астрономії закладів фахової передвищої освіти Тернопільської області у формі онлайн-семінару на тему: “Використання сучасних технологій навчання для формування загальнопредметних та ключових компетентностей в умовах змішаного навчання”. Викладачі ЦК фундаментальних дисциплін Юзва Павло Петрович і Матлак Тарас Степанович взяли участь в даному методичному об’єднанні.
Перед учасниками засідання виступили методист Ради директорів Лещик Ірина Богданівна та голова методоб’єднання викладачів фізики та астрономії Кулій Надія Олександрівна. Семінар був сповнений цікавими та змістовними доповідями викладачів та студентів. Учасники засідання мали можливість попрацювати на цифровій дошці Jamboard, а також в межах zoom-конференції розділитись на сесійні зали і виконувати відповідні завдання малими групами.

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…