-->

Проходження виробничо-технологічної практики

05 October 2023

Сьогодні суспільство потребує підготовки висококваліфікованих фахівців у кожній галузі. У агроінженерії цей процес дуже динамічний, бо саме ця галузь активно видозмінюється й модернізується.

Але незмінними є вимоги до фахівців, які мають бути творчими, ініціативними, здатними до особистісного саморозвитку і професійного самовдосконалення.
Формування цих якостей відбулося під час проходження виробничо-технологічної практики студентами випускної групи Аі-041 спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітньо-професійною програмою «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва».
4 жовтня 2023 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист виробничої технологічної практики.
Під час проходження практики студенти продемонстрували себе як перспективні спеціалісти, виявили бажання розвиватися та ділитися своїм досвідом з колегами.
Фіналом закріплення і поглиблення знань студентів став захист їх звітів-щоденників, в яких було наведено стислу характеристику підприємства, аналіз виробничих процесів, представлено фото та відеоматеріали.
Під час захисту студенти змістовно відповідали на поставлені запитання стосовно основних моментів проходження виробничо-технологічної практики, вміло аналізували виробничі ситуації чим показали хороші знання і набуті практичні навички.
Студенти отримали дуже цінний досвід, кожен знайшов для себе щось цікаве та корисне, що в надалі буде використовувати у професійній діяльності.
Студенти-випускники старанно готувалися до захисту, оформили звіти- щоденники згідно чинних вимог та отримали позитивні оцінки.
Досвід, набутий протягом виробничої практики, дав поштовх ще раз задуматись над рівнем компетентності та практичних навичок у ролі інженера-механіка щодо роботи із самовдосконалення для майбутньої плідної праці.

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…