-->

Виховний захід «Україна – це територія Гідності та Свободи».

23 November 2023
21 листопада 2023 року студенти та викладачі Борщівського агротехнічного фахового коледжу відвідали виховний захід «Україна – це територія Гідності та Свободи».
У десяту річницю подій на Євромайдані студенти третього курсу відділення «Агроінженерія» під керівництвом куратора Людмили КОНРАД провели інформаційну годину, приурочену Дню Гідності та Свободи.
Революція Гідності стала початком боротьби нескорених українців за волю та незалежність України.
Студентська молодь згадала героїчні сторінки історії нашої держави та славетні імена патріотів української землі. Слухачі були вражені поетичними рядками та відеопереглядом доленосних подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.
Зворушливою кульмінацією заходу стали пісня «Зродились ми великої години» та щемлива «Мелодія» Мирослава СКОРИКА у виконанні професійної скрипальки Юлії КУШНЕРИК.
Творче дійство відбулося завдяки героїзму та мужності воїнів ЗСУ. Кожне слово та мелодія звучали як символ щирої вдячності за можливість вчитися і працювати у такий важкий для кожного українця час.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…