-->

День, що символізує втілення мрій та віру в диво.

06 December 2023

Сьогодні святий величний час – довгоочікуваний день зустрічі з мріями та подарунками. У День святого Миколая ми з особливою силою віримо, що темрява ніколи не буває вічною. Не без підстав в народі кажуть, що найтемніше перед світанком. І він обов’язково буде - світанок нашої Перемоги! Тому, що Всевишній із нами, а наш янгол носить форму ЗСУ.

Недарма в цей день збіглись всі дати: День Святого Миколая, а ще 6 грудня вся українська спільнота відзначає День ЗСУ – свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої Батьківщини від відступного і жорстокого ворога, піклується про нашу вами безпеку. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша Вітчизна зберігає свою незалежність. А ще вчора, 5 грудня, ми відзначили Міжнародний день волонтерів. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав, не чекаючи подяк, нагород, визнання. Без волонтерської праці армії було б набагато важче. Буде правильним сказати, що це свято кожного із нас, бо більшою чи меншою мірою, але ми з Вами своїми донатами теж причетні до волонтерського руху. Тож нехай кожен шляхетний Ваш вчинок спонукає до дії інших. І тоді всі благі справи повернуться вам подвійним добром. А сьогодні нехай Чудотворець чує наші молитви і наповнює життя великими і маленькими дивами! Бо свято Миколая – це про милосердя й радість. Можливість мати новий день та радіти йому дає нам кожен воїн ЗСУ. Саме вони тримають небо над нами сьогодні. Тож бережіть вогник віри у своєму серці, робіть добрі справи, допомагайте мужнім захисникам, які боронять нашу землю, любіть один одного, несіть у цей світ добро, тому що воно завжди перемагає темряву і зло. Святий Миколай розпочинає цикл різдвяно-новорічних свят. Отож коли усі Ваші родини зберуться за святковим різдвяним столом, в цей час  ми хочемо побажати Вам сімейного затишку і благополуччя, Нехай Вифлеємська зірка засяє в ваших душах і подарує всім нам такий довгоочікуваний мир! І буде мир, і буде спокій! Слава Україні!

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…