-->

Захист звітів-щоденників з виробничої переддипломної практики

20 February 2024

19 лютого 2024 року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист звітів-щоденників  з виробничої переддипломної практики в групі Аі-042 спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітньо-професійною програмою «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва»

Участь студентів у проходженні переддипломної практики це перш за все удосконалення знань i навичок із спеціальності: перевірка самостійної роботи майбутнього фахівця в умовах конкретного виробництва, підготовка (збір) матеріалів для дипломного проекту, набуття навичок організаційної роботи, а також практичних навичок керівництва при виконанні конкретних виробничих планів i завдань сільськогосподарських та ремонтно-обслуговуючих підприємств AПK.

Під час захисту студенти змістовно відповідали на поставлені запитання стосовно основних моментів проходження виробничої переддипломної практики, вміло аналізували виробничі ситуації чим показали хороші знання і набуті практичні навички.

Студенти отримали дуже цінний досвід, кожен знайшов для себе щось цікаве та корисне, що в надалі буде використовувати у професійній діяльності. Частина студентів проходила практику на закордонних підприємствах тому захист проходив дистанційно.

Результат виконання програми переддипломної практики студенти представили у звітах та доповідях з використанням презентацій. Присутніми на захисті були  Ігор БЛОЗВА,  Ярослав ПАРНЕТА, Микола ДЕХТЯР.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

Free Counters
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…