-->

Захист дипломних проєків

28 February 2024

З 22 до 27 лютого поточного року в Борщівському агротехнічному фаховому коледжі відбувся захист дипломних проєктів здобувачів освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за двома освітньо – професійними програмами: «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання» та «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».

Професійну підготовку фахових молодших бакалаврів оцінювала екзаменаційна комісія у складі:
Голови комісії Володимира КАРАВАНСЬКОГО – начальника управління експлуатації Тернопільської філії ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ» за ОПП «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання»,
Голови комісії Віктора ДАНИЛЬЧУКА - головного інженера комунального підприємства «Агробудпроєкт» Борщівської міської ради за ОПП «Будівництво та експлуатація будівель і споруд»,
членів комісії:
Ігоря БЛОЗВИ – заступника директора з навчальної роботи коледжу,
Володимира ГІЛЬТАЯ - завідувача відділення «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія».
Дипломні проєкти були перевірені на плагіат. Захист проєктів відбувся за графіком і пройшов на високому професійному рівні. Варто відзначити високий рівень знань, практичних навиків студентів, повноту, змістовність та обґрунтованість їх відповідей.
За ОПП «Монтаж обслуговування устаткування і систем газопостачання» захистились 17 студентів, якісна успішність становить – 70,6%. Рішенням екзаменаційної комісії отримали диплом з відзнакою студенти Андрій КИРИЛЮК, Антон ЛУК'ЯНИЦЯ і студентка Анастасія ПЕТРОВСЬКА.
За ОПП «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» захистився 21 студент, якісна успішність становить – 66,6%, згідно з рішенням екзаменаційної комісії троє студентів отримали диплом з відзнакою, а саме: Ігор МИКУЛЯК, Руслан ПРОКОПІВ, Андрій ШАСТКІВ.
Викладачі циклової комісії спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» бажають випускникам 2024 року неодмінно стати до святої справи – відбудови України і зміцнювати її авторитет у світі, мирного неба, родинного щастя і успішної професійної кар’єри.
Наталія ПРОДАН – голова циклової комісії спеціальності Будівництво та цивільна інженерія.

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…