-->

Зустріч представників

07 March 2024

З ініціативи Ігоря ЧОПИКА 6 березня 2024 року відбулася зустріч представників фірми КНАУФ м.Київ з дирекцією Борщівського агротехнічного фахового коледжу. Під час зустрічі Олександр СТАРЧЕНКО, директор з маркетингу та збуту, розповів про діяльність фірми, ознайомив з продукцією яку виготовляє і реалізовує підприємство.

Ігор БАЛАФІН, генеральний директор ТОВ «КНАУФ ГІПС СКАЛА», розказав про перспективну можливість будівництва заводу з переробки гіпсової сировини на теренах нашого краю.

Про можливий тісний зв’язок виробництва і освіти доповів Андрій МАТЯШ, директор з техніки та виробництва. Він акцентував свою увагу на співпраці виробництва та освітнього процесу будівельного відділення Борщівського агротехнічного фахового коледжу. Цікавою та пізнавальною для представників компанії була екскурсія кабінетами та лабораторіями спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

Завершилася зустріч сподіваннями на тісну подальшу співпрацю між підприємством та нашим закладом освіти, щирою вірою в майбутню перемогу.

Володимир ГІЛЬТАЙ, завідувач відділення

Будівництво та цивільна інженерія

 

 

 

 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…