-->

Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій
Featured

24 May 2024

20 травня 2024 відбулось чергове засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій на тему «Інформатика та комп'ютерні дисципліни у профільній загальноосвітній підготовці» у форматі онлайн конференції. Модератором заходу був Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола.

У засіданні взяли участь викладачі інформатики циклової комісії фундаментальних дисциплін нашого навчального закладу: Людмила Гонтарук, Ганна Доскоч, Віталій Любінський та Ірина Грушка.

З вітальним словом до учасників звернулась голова МО викладачів інформатики та комп’ютерних технологій ЗФПО Тернопільської області Ольга Посвятовська. Вона відзначила важливість подібних зустрічей, адже вони відіграють важливу роль у професійному зростанні викладачів та підвищенні якості навчального процесу в закладах освіти.

Виступи на конференції відбулися за наступними напрямами:

  1. Інтеграція загальноосвітнього предмету "Інформатика" з дисциплінами фахового молодшого бакалавра.
  2. Забезпечення профілізації загальноосвітньої підготовки з напряму інформаційних технологій.
  3. Ресурсно-інформаційне забезпечення освітнього процесу засобами ІКТ

У рамках засідання методичного об’єднання відбулася дискусійна онлайн-панель, де кожен учасник мав можливість презентувати свій досвід і своє бачення з окреслених питань та обмінятись актуальним досвідом в рамках тематики засідання.

За третім напрямом конференції пропонувалося долучити виступи здобувачів освіти. Студент групи Аі-20 нашого коледжу Мирослав Перкач взяв участь у роботі конференції та виступив з доповіддю на тему: "Використання штучного інтелекту при створенні освітніх презентацій".

У процесі роботи над статтею ним та його керівником Людмилою Гонтарук було проведене дослідження, спрямоване на пошук ефективних форм навчальних матеріалів та інструментів для їх створення. Детально із тезами їх статті та інших учасників конференції  можна буде ознайомитись на сторінках сайту Ради директорів ЗФПО Тернопільської області.

Учасники подякували організаторам та доповідачам за цікаву та змістовну конференцію та взяли участь у опитуваннях, у яких висловили свої думки щодо тематики та форм проведення наступних засідань. 

em150gerb pdatulnaytntu

title mod

 

Наші координати

Тернопільська обл., Чортківський р-н,
м. Борщів, вул. Грушевського, 15

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…